Lär er mer om de bästa viktminskningspaketen 2023 - Bäst i test


Viktminskningspaket

Att gå ner i vikt är det många som vill och som behöver, men det kan vara lättare sagt än gjort. Med dessa viktminskningspaket vi har på denna sida så kommer ni öka era chanser mycket med att lyckas med era mål. Ett viktminskningspaket fungerar i regel som så att man helt enkelt byter ut ett eller flera dagliga mål mot ett kosttillskotts mål. Det kan vara att man exempelvis byter ut den vanliga frukosten till en Diet shake istället. Ofta så innehåller dessa måltidsersättningar endast 100 kalorier, att tänka på är att en normal måltid i regel ligger runt 500 kalorier. Så man kan snabbt och enkelt få ett det kaloriunderskott som man är ute efter vid just viktminskning.

Det finns flera väldigt bra viktminskningspaket att välja mellan, så vi har tagit fram de som vi tycker är de allra bästa viktminskningspaketen som finns på marknaden idag.


Bästa viktminskningspaketet


1.Viktminskningspaket intensiv

Bästa viktminskningspaketet för dig som vill gå ner i vikt snabbt är detta paket. Det är till för dig som verkligen är redo för att arbeta för att gå ner i vikt.  Det kommer att bli en väldigt intensiv period för dig när du ska gå ner i vikt, och speciellt när du äter detta viktminskningspaket. Detta paket ersätter upp till 2 måltider om dagen genom att se till så att både immunsystemet mår bättre samtidigt som ni får hjälp med att reglera det viktiga kaloriintaget. Att reglera kaloriintaget är något som kan vara svårt, men med hjälp av detta viktminskningspaket så blir allt så mycket lättare. Genom Burn får ni kapslar som reglerar fettförbränningen och blodsockret, med hjälp av bland annat kolin. Burn ger även en väldigt bra mättnadskänsla som är en stor fördel. Diet shake är en proteinrik och fiberrik måltidsersättning som har ett lågt kaloriinnehåll och som smakar väldigt gott. Genom att använda Diet shake kommer ni hamna på ett kaloriunderskott på cirka 600 till 900 kalorier per dag. Ni får fortfarande i er gott om fibrer, proteiner och näring.

Viktminskning intensiv har fått väldigt många goda kundomdömen som ni kan läsa mer om nedan

 

Fördelar och innehåll

 • Prisvärt viktminskningspaket
 • Burn
 • Diet shake
 • Artic omega 3
 • Shaker


Viktminskningspaket intensiv
5 star


2.Viktminskningspaket Kickstart

Viktminskningspaketet för dig som vill komma igång direkt med din viktminskningsresa. Med detta viktminskningspaket så kommer ni att med hjälp av en balanserad kost, samt med stöd av väldigt bra kosttillskott. Så kommer ni både gå ner i vikt genom att minska på kaloriintaget samtidigt att hålla er mätta en längre stund. Med detta 30 dagars paket så ska ni byta ut en valfri måltid mot en måltidsersättning som följer med viktminskningspaketet. En fördel med denna viktminskning är att ni ena dagen kan välja att byta ut frukosten och en annan dag väljer ni istället att byta ut middagen. På detta sätt blir det betydligt lättare att klara av viktminskningen. Kommer ni att även träna hårt under viktminskningsperioden så är det fördelaktigt att välja en vanlig måltid direkt efter träningspasset.


Fördelar och innehåll

 • Viktminskningspaket att starta med
 • Diet shake
 • Burn
 • Shaker


Viktminskningspaket Kickstart
5 star


3.Fettförbränningspaket start

Detta är ett väldigt effektivt startpaket för dig som vill ha extra fettförbränning utan att tappa en massa muskelmassa. Vill du deffa ner dig en del så är detta paket perfekt för dig. Efter att du använt dig av detta fettförbränningspaket så kommer ni snabbt att kunna få fram med definierade muskler på kroppen. Något som de allra flesta vill få fram relativt snabbt. Paketet innehåller bland annat följande delar, Core CLA som är till för att motverka själva lagringen av fett i vävnaden. Core Carnitine som är väldigt viktig för just fettomsättningen. Sedan innehåller det Burn som är aptidämpande, prestationshöjande samt har en förbränningshöjande egenskap. Genom att kombinera detta med träning så kommer detta i slutändan att resultera i en minskad fetthalt och en väl bibehållen muskelmassa.

 

Fördelar och innehåll

 • Bra fettförbränningspaket
 • Core CLA
 • Burn
 • Core Carnitine
 • 30 dagar fettförbränning


Fettförbränningspaket start
5 star


4.Fettförbränningspaket Intensiv

En 60 dagars fettförbränningsperiod får du i detta paket. Genom att både träna och att äta fettförbränningspaket så kommer ni få fantastiska resultat i både fettförbränningen samt i de synliga musklerna. Detta paket är främst till för dig som vill under 60 dagar, dels bli av med kroppsfett och samtidigt lyfta fram de definierade musklerna på kroppen. Paket innehåller bland annat Burn, Core forskolin, Core BCAA, Core ALA, Core CLA, Artic omega 3 samt en shaker som man kan blanda kosttillskottet i.

 

Fördelar och innehåll

 • 60 dagar fettförbränning
 • Burn
 • Core forskolin
 • Core Carnitine
 • Core ALA
 • Core CLA
 • Artic Omega 3
 • Shaker


Fettförbränningspaket Intensiv
5 star


Bra att veta om viktminskning


Hur man i regel använder sig av ett viktminskningspaket

Oftast när man ska gå ner i vikt så kan det vara fördelaktigt att använda sig av ett viktminskningspaket. Detta då det är mycket enklare att dels få i sig den näring man behöver men även att man själv slipper att räkna alla kalorier. Man brukar oftast enklast bara byta ut ett eller flera vanliga måltider mot ett av målen som finns i det viktminskningspaket som ni har köpt. En vanlig måltid kan vara exempelvis frukost, lunch, middag eller kvällsmat.

Det är fortfarande viktigt att man äter de vanliga måltiderna och inte endast äter det som är med i viktminskningspaketet. Man ska i regel kombinera måltiderna på bästa sätt för att få en så hälsosam livsstil med både bra kost och träning.


Vad ett viktminskningspaket är

Det är ett paket av produkter som kommer att hjälpa dig och din kropp med att gå ner i vikt. Det kan vara fettförbränningsprodukter som ökar själva fettförbränningen. Det kan även vara produkter som har en låg kalorihalt. Men ofta så är det även en mix av dessa produkter som gör hela viktminskningen mycket mer effektiv.


Tänk på detta när du väljer ett viktminskningspaket

Man bör alltid vara försiktig och läsa alla instruktioner och följa de råd som i regel följer med köpet. Man ska absolut inte sluta äta sin vanliga mat, utan man i regel bara byter ut ett eller två mål om dagen med det som följer med i paketet.

Man ska inte heller glömma bort den vanliga träningen, utan den är fortfarande väldigt viktig för en hälsosam livsstil.

Köp inte heller det allra billigaste viktminskningspaketet ni hittar. Oftast så är det som så att man får den kvaliteten som man väljer att betala för. Det finns både bra och dåliga viktminskningspaket. De som vi har skrivit om på denna sida, tycker vi själva är riktigt bra. Men att dessa fungerar på oss, behöver inte betyda att de är lika bra för er då alla kan reagera olika på viktminskningspaketen.


Att gå ner i vikt kräver vissa saker av dig

När du har bestämt dig för att gå ner i vikt, så är det helt enkelt som så att du i regel behöver göra av med mer kalorier mot vad du äter. Svårare än så är det i regel inte. För att klara av detta så finns det flera sätt att göra detta.

 

Gå ner i vikt utan att träna

Man kan gå ner i vikt utan att träna genom att äta vissa viktminskningspaket. Det viktiga är att man följer de råd som följer med viktminskningspaketen. Tänk på att när din kur på exempelvis 30 dagar är slut, så behöver du fortfarande tänka på vad du äter och hur mycket du rör på dig.

 

Gå ner i vikt genom träning

Genom att träna mycket så kommer man automatiskt gå ner i vikt, ja så länge du bränner mer än vad du stoppar i dig. Om man har svårt att komma igång med träningen så kan man rekommendera att börja på någon sort av gruppträning. I dessa gruppträningar så har man en coach som guidar och säger åt dig vad du ska göra under hela träningspasset. Genom att ha en coach eller en personlig tränare så ökar dina chanser att lyckas med träningen. Det är faktiskt så att vissa personer verkligen behöver någon som säger åt dom vad dom ska träna varje gång. Så det är väldigt vanligt med både personliga tränare och gruppträningar.

 

Gå ner i vikt genom att lägga om kosten

Man kan ofta gå ner i vikt genom att helt enkelt äta mindre, eller äta mer kalorisnål. Genom att äta mindre än vad kroppen gör av med, så kommer ni att gå ner i vikt. Ofta kan det vara så enkelt som att man bara slutar med att dricka läsk. Det är många som går ner flera kilon på kort tid, bara genom att sluta dricka läsk och annat liknande.

Men även själva maten kan man se över, kanske äter man för stora portioner eller så kanske man inte behöver ta en portion till då man i regel redan är ganska mätt.


Gå ner i vikt genom en kombination av träning och kost

Det bästa man kan göra är en kombination av både träning och kost. Då kommer kroppen må som allra bäst. Genom att äta rätt mängd kalorier och sedan träna på ett hälsosamt sätt kommer ni att må mycket bättre.

 

Några viktiga punkter att tänka på


Kalorier

En portion shake i ett viktminskningspaket kan innehålla så lite som 100 kalorier. Jämför man det med en normal måltid på cirka 500 kalorier så ser man snabbt att det kommer att ge bra resultat.


Näringsämnen

Det är i regel väldigt gott om de viktiga näringsämnen som man behöver få i sig även i en viktminskningskur. Men det är bra att veta att många gånger så behöver man även få i sig vanliga måltider för att kunna få i sig all de näringsämnen som kroppen verkligen behöver.


Proteinhalten

Proteinhalten är något som i regel är ganska hög i dessa kurer, detta då man ofta även tränar och det är viktigt att man kan fortsätta behålla sin muskelmassa även under en viktminskningsperiod. Protein är något som musklerna behöver för att kunna växa sig större och starkare.


Antioxidanter

Det finns både selen och c-vitaminer i de allra flesta viktminskningspaketen


Vitaminer

Vitaminer, mineraler och fibrer är alla viktiga delar i en måltid. Så även självklart i en viktminskningskur. Men bra att veta är att det inte är säkert att det finns tillräckligt mycket vitaminer och mineraler i en måltidsersättning så att man kan sluta helt med vanliga måltider. Utan det är fortfarande viktigt att man äter vanliga måltider samtidigt.

 

Viktminskningspaket som smakar gott

Det finns många viktminskningspaket som faktiskt har riktigt goda smaker att välja på. Ofta kan man välja på choklad, vanilj eller goda frukter. Att en viktminskningskur smakar gott är faktiskt viktigare än man tror. Skulle det vara väldigt äckligt så är det lättare att man inte tar den ersättningen som man ska göra.


Träning är väldigt bra om man vill gå ner i vikt

Om man inte har tränat så mycket tidigare så kan det räcka med att börja träna för att få en väldigt bra viktminskning. Det kan faktiskt räcka för vissa personar att de börjar med dagliga promenader för att börja gå ner i vikt. När man sedan börjar bli i lite bättre form så är det rekommenderat att börja träna på exempelvis ett gym cirka 30 minuter 2 till 3 gånger i veckan. Genom denna träning kommer ni inte bara få en hälsosammare livsstil utan även en starkare kropp.


Frågor och svar


Vilket är det bästa viktminskningspaketet?

Det bästa viktminskningspaketet är Viktminskning intensiv som ni kan läsa mer om på vår sida. Det har allt som vi tycker är extra viktigt att ha under en viktminskningsperiod.

 

Behöver man verkligen viktminskningspaket?

Ne det är inget måste för att gå ner i vikt. Men det går ofta fortare och är betydligt enklare att gå ner  i vikt om man använder sig av någon form av viktminskningspaket.

 

Vad kostar ett viktminskningspaket?

Ett viktminskningspaket kostar allt mellan 300 kronor och upp till 1500 kronor, beroende på vilket paket ni väljer. Det som oftast skiljer är hur många dagar man ska äta kosttillskotten.

 

Hur länge ska man äta ett viktminskningspaket?

Det kan skilja på hur lång tid man ska äta en viktminskningskur. Men i regel så är denna period vanligtvist antingen 30 dagar eller 60 dagar.